Announcement

Collapse
No announcement yet.

Saker att kolla innan du frågar. -behöver synpunkter nu.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  #31
  Originally posted by Pelle View Post
  Om man nu är ute efter hjälp, så skulle jag nog säga att skriv i befintliga alt. gör en ny tråd för specifika frågor när det behövs. En "renoverings-blogg" tröttnar folk på att läsa (om det inte är en udda hoj) och du kommer märka att du får bättre svar genom att gå ut ifrån garaget och fråga första människa du träffar...
  Hehe jag trodde nästan Pelle pikade mig då min 500AF tråd innehåller en del generellt "bloggande".

  /Christer
  "Den som hinner underhålla alla sina prylar innan han dör vinner!!"

  Hojhistorik:

  KX80 -81,DT50MX -88, RD350LC -83, XR600R -90, KX500 -92, XR650R -00, XR650R -01, CR500 -94, YZF426 -01, CR500 -93, CR500AF -93/05, Polaris 425 Magnum -99, Polaris 350 Trail-Boss -91, Yamaha YFM700R Raptor -10.

  Comment


   #32
   Okej.. Skönt med lite feedback på mina funderingar, tack!
   Jag sitter dagligen och plöjer igenom mängder med trådar&inlägg, allt för att slippa ställa frågor som redan har besvarats ngn annanstans, kollar div mek/instruktionsfilmer på youtube osv. Allt detta är sjukt nyttigt för mig som faktiskt har noll erfarenhet av mc sedan tidigare.

   Har full förståelse för att man lätt tröttnar på att läsa renoveringstrådar som behandlar samma saker om&om&om igen, särskilt om man har skolat in sig på dessa bitar sedan lång tid tillbaka, att läsa om kolvbyten för hundrafemtielfte gången blir nog lite av ett sömnpiller.. Jag kan relatera till detta på samma sätt som när jag läser om tex ett kamremsjobb på en gammal hederlig Volvo 2/7/940, som jag själv har gjort ett antal ggr! :)

   Det jag ser som en fördel för mig själv är att jag får just mina (jo, en smula ego..) tankar&funderingar samt svar, samlade på ett&samma ställe. Inbillar mig att det ska sporra mig i att jobba vidare med mitt lilla projekt med samma entusiasm som man hade när man började riva ner skiten! Hehe :)

   Hursomhelst, så har jag bestämt mig för att starta en liten blysam tråd kring mitt projekt, men kommer nog förmodligen samtidigt att posta i andra trådar/göra separata trådar där det känns lämpligt. Som jag ser det, så är ju det viktigaste att man får ett bollplank och lite nyttiga svar/teorier/pekpinnar/vägvisare, för att slippa ramla ner i dom största fällorna!
   Jag är hellre ödmjuk och erkänner mina brister, än försöker framställa mig som en världsmästare. Oavsett kategori/ämne!! :)

   Comment

   Working...
   X