Announcement

Collapse
No announcement yet.

KTM 500 EXC 2018 Sixdays

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  #16
  Originally posted by k1322 View Post
  Jag har inget att bidra med i sakfrågan. Men om du inte får ordning på det Oden så ska Clake verkligen ses som ett alternativ. Jag kör med det på min EXC 250 sedan några år och är mycket nöjd. Det är en annorlunda känsla, men maximerar kontroll och kan ställas in så lätt att man kan koppla med lilltån.

  Om du nu mot förmodan råkar befinna dig i närheten av Fjollträsk och vill provköra så finns möjligheten. Den är dock riktigt stökig att lufta, så inte riktigt läge att skruva av och skicka upp för test/lån.

  Midwest-greppen gör en del del också, men upplevde att de flyttade dragläge och att greppet hamnade längre ut. Jag blev aldrig vän med det, men har körkompisar som är nöjda med sina.

  Hoppas det löser sig.

  Tack för input. Detta är helt klart ett alternativ.

  Jag tror att det är ganska lätt att låna Magurapumpen från RFR:en och testa om det hjälper. Som jag skrev tidigare hjälpte detta nog mycket för att vara accepterbart, jag kan köra flera dagar men kopplar ju inte så mycket med den jämförelsevis mot endurobröt. Endra kruxet är att pumpen är van med mineralolja och de har bytt till bromsolja sedan bytet till Brembo.

  Det kan finnas ett annat alternativ att någon hjälper till att skapa ett nytt trängre "lopp" till originalpumpen till RFR:en (75002030000) så att man kan använda "50302032000 REP.SET PISTON MAGURA D=10.5". Jag vet att Lyndon Poskitt har bytt ut loppen med hårdmetall i pump och slavcylinder för att det ska hålla längre och är övertygad om att han kan fixa detta.

  Comment

  Working...
  X