Announcement

Collapse
No announcement yet.

Armpump - Era huskurer! (knipa tanken?)

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Sök på steg pegz What
  I mek o teknik.
  /Palle

  Comment


   tackar
   Har du spik?

   Comment


    Får inte sökfunktionen att hitta nåt ... men här är länken till bilderna direkt https://forum.soe.se/showthread.php?...l=1#post654257
    Just for fun ... https://www.youtube.com/channel/UCHf...w=57&flow=list

    Comment


     Kan detta funka ? http://www.svensktkosttillskott.se/p...paign=adrecord
     I keep my motorcycle covered in a protective layer of mud

     Comment


      Är väldigt skeptisk till allt som har med saker som ska träs på armarna och som ska motverka armpump. Min nuvarande skyddsjacka satt åt ganska jämnt över armarna men gav mig armpump från helvetet. Fick klippa upp två jack i armarna på jackan och nu är det bra igen.

      Comment


       Har haft problem med kramp i hö underarm i många år både landsväg, roadracing o nu grusåka. Testade en ny approach när jag hittade ett gammalt snabbgas handtag i garaget. Satte det på styret till motionscykeln och i vajern satte jag en 5 kg vikt. Så nu kör jag 70 drag på den mellan varje set när jag tränar tex rodd intervall istället för vila. 70 drag o upp med armen i luften efter, massera lite grann.
       Man blir fort starkare o krampen är nästan helt borta efter bara några veckor.

       Comment


        Steg pegs!!

        Skickat från min D5803 via Tapatalk
        /Palle

        Comment


         Vinkla om styret.
         Brukar hjälpa.


         Skickat från min iPhone med Tapatalk

         Comment


          Konditionsträning är viktigt för det gör så att syreupptagningsförmågan ökar vilket gör att mer syre kan transporteras i blodet ut till musklerna. Det ökar också antalet kapillärer så att musklerna kan använda en större del av syret som finns. Rätt andningsteknik är också viktigt för då ökar halten av syre till lungorna som kroppen sedan kan använda så andas in genom näsan och ut genom munnen för då andas man både djupare och mer effektivt. Min enda träning förutom att köra enduro är att jogga tre gånger per vecka.

          Rätt körtekniken är också viktigt för om man är spänd och håller hårt i styret så minskar blodflödet till armarna vilket påskyndar armpump. Kör därför avslappnat för det ger inte bara bättre blodflöde utan det minskar också vibrationerna som transporteras upp genom armarna. Har man fel vinkel på styret så anstränger man både händer, vrist och underarmar mer än nödvändigt, samma när det gäller koppling- och bromshandtag, så har man fel vinkel bör man justera så att handen går i linje med underarmen. Jag har mitt vinklat för stående körning då jag står 90% av tiden jag kör.

          Comment

          Working...
          X