Announcement

Collapse
No announcement yet.

Motonauts produktutbud för 2015, inklusive forumspecialare!

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Motonauts produktutbud för 2015, inklusive forumspecialare!

  Hej!

  Vi på Motonaut (Jonas och jag) har rådbråkat våra hjärnor för att skapa de bästa bagagelösningarna för svenska äventyrsmotorcyklister!

  Vi har valt att inte längre sälja packsäckar, det är inte det vi är bäst på och det går ju ändå att fästa i stort sett allt vid Motonaut Rack :)

  Det vi nu koncentrerar oss på är att bli det självklara förstahandsvalet för den som obehindrat vill resa med sin äventyrsmotorcykel. Med Motonaut Rack, som vi lanserade förra året, vet vi att vi har en lättviktslösning som är otroligt robust, med enkelt utbytbara delar och möjlighet att justera packvolym mellan 10 och 140 liter. Även rena enduromotorcyklar kan lasta 75 liter med Motonaut Rack, med bibehållen förmåga att ta sig fram i oländig terräng.

  Det vi har lärt oss är att vår lösning upplevs som dyr och tar tid att sätta sig in i. För att motivera fler att läsa på och sätta sig in i vinsterna med vårt flexibla system har vi valt att ta fram en riktigt (sjukt!) prisvärd baslösning, som gör att alla kan ha råd att förvandla sin motorcykel till en laståsna :)

  Vi kallar den Motonaut Rack Light och den kostar bara 395 kr. Med den kan du använda vilka packsäckar och remmar du vill och fästa så mycket eller lite last du vill! Mer information finns på www.motonaut.se.

  Vi har nu även ett riktigt billigt, men bra, alternativ för att spänna packsäckar vid Motonaut Rack, som vi kallar Basic strap. Det är en 1 meter lång standardrem av hög kvalitet (400 kg), som kostar 50 kr per par. Använd ett par per packsäck för enkel och säker fastsättning!

  Vi har även tagit fram en forumspecialare där man kan köpa Motonaut Rack Light med tre par Basic straps för 495 kr! Den finns inte på hemsidan, utan man beställer direkt av Jonas (jonas.jerndal@motonaut.eu). Sen är det bara att skaffa väskor och ge sig av!

  Övriga nyheter:

  - En ny, svenskspråkig hemsida på www.motonaut.se
  - Enklare kortbetalning
  - Alltid 69 kr i frakt inom Sverige

  Som alltid så välkomnar vi frågor och synpunkter, antingen via PM, på vår Facebooksida (www.facebook.com/motonautsweden) eller direkt till jonas.jerndal[at]motonaut.eu eller kristofer.svensson[at]motonaut.eu!


  Ha en riktigt trevlig helg!
  Kristofer
  Attached Files
  www.motonaut.se - Svensktillverkade packsystem för offroadmotorcyklar

  KTM 525 EXC
  Suzuki DR650SE
  Yamaha WR400F
  Yamaha YZ400F
Working...
X