Announcement

Collapse
No announcement yet.

KTM lanserar banbrytande teknik!

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  KTM lanserar banbrytande teknik!

  Världens scoop!

  KTM planerar att lansera en helt ny motorgeneration under 2021 som kommer att använda framtidens energislag bla. vätgas. KTM förhandlar just nu med Vattenfall Vattenkraft AB, Hybrit och H2 Green Steel för att kunna tillverka vätgas till en rimligt kostnad och framförallt klimatneutralt. Det blir initialt stora investeringskostnader men samarbetet kommer att hålla kostnaderna nere eftersom hela svenska folket står bakom i form av extremt stora subventioner för elkostnader (elintensiv industri). Det kommer inte att finnas möjlighet att skicka så många kilowatt elström till Stockholm men där kan ni ju använda lådcyklar och underjordiska mattransporter istället?

  #2
  Jag hörde nyss ett rykte att Facebook planerar att flytta sin satsning i Luleå till Xinjiang eftersom Mark Zuckerberg börjat dejta en Uigurisk kille och att det blir högre vinst och mindre insyn där, dessutom är Kinesiska staten duktiga på övervakning och kan enligt uppgift lära Mark en hel del tricks.

  Comment


   #3
   Hot from the presses:

   Larry Ellison köper eBPF!

   https://cilium.io/blog/2021/04/01/or...-acquired-ebpf

   Detta var alltså droppen, inte nog med att Oracle stjäl arbetet Red Hat lägger ned på RHEL och skamlöst döper om det till "Oracle Linux". Fy skäms!


   Comment


    #4
    Glad Påsk på Er allihopa.

    Comment

    Working...
    X